Jury
  Pascal Gerrits

  Pascal Gerrits

  Pascal Gerrits mag al ruim 15 jaar zijn fotografiehobby combineren met zijn beroep als journalist. Eerst deed hij dat voor de verschillende Nederlandse fototijdschriften, tegenwoordig als hoofdredacteur in dienst van het Belgische Shoot. Hij maakt het liefst portretten van zijn favoriete modellen – twee dochters en twee huispoezen – met de vele camera’s die hij jaarlijks test. Hij fotografeert verder graag in de vrije natuur, op straat en tijdens reizen.
  Hendrik Braet

  Hendrik Braet

  Hendrik Braet (46) is een Gents documentaire straatfotograaf die focust op zijn eigen Vlaamse cultuur die voor hem een onuitputtelijke bron van inspiratie is. Hij heeft een hekel aan reizen en zoekt het altijd dicht bij huis. Momenteel werkt hij aan een boek over zijn dochter tijdens de lockdown, een reeks over zijne eigengereide stad Gent en een serie over de Vlaamse kust. Eerder verschenen reportages van hem in De morgen. Hij exposeert regelmatig, de belangrijkste was in het kader van Braakland in het fotomuseum in Antwerpen (2016) met zijn reeks het Vlaams Eclecticisme. Hij is de bezieler van de fotowedstrijd 'Grote Prijs voor Sociale Fotografie' en van de fotowerkgroep 'Revolver'.
  René Delbar

  René Delbar

  René Delbar is een fervent hobbyfotograaf, met een voorkeur voor documentaire portretten en straatfotografie. Af en toe komen daarbij ook model-, architectuur- en productfotografie. René groeide op in een fotozaak en kreeg daardoor al heel jong de passie voor het beeld ingelepeld. Zijn beroepsleven speelde zich af aan de frontlijn van technologische innovatie in digitale opname, verwerking en reproductie van beelden, en rond workflows voor de druk- en publishing industrie. René is actief bestuurslid bij Belgiumdigital vzw en verder lid van de redactieraad van en regelmatig medewerker aan het fotomagazine Shoot.
  Erik Derycke

  Erik Derycke

  Erik Derycke (Instagram: @aasimon) is journalist en fotograaf. Hij werkt voor ondermeer Focus Magazine, Natuurfotografie Magazine en FotoObjektiv. Hij is eveneens manager van de Photography Expert Group van de EISA. Wanneer hij niet op pad is om de nieuwste digitale camera of lens te testen, is de kans groot dat je hem op een quiz aantreft.
  Marius van Pijpen

  Marius van Pijpen

  Marius is fotografiedocent en fotograaf. Fotograferend vanaf zijn jeugd heeft hij door de overgang van analoog naar digitaal de fotografie zien veranderen. Vanuit zijn eigen bedrijf helpt hij mensen en fotogroepen de eigen camera beter te begrijpen en daardoor betere foto's te maken. Hij verzorgt voor CEWE de online en offline trainingen om een CEWE FOTOBOEK te maken. Meer info
  Baudouin Verschueren

  Baudouin Verschueren

  Baudouin Verschueren is sinds 2006 Managing Director van CEWE Benelux. CEWE is actief op het gebied van fotofinishing, werkt elke dag enthousiast aan de leukste en persoonlijke fotoproducten, waaronder het CEWE FOTOBOEK. Met de CEWE Photo Awards wil Baudouin iedereen die bezig is met of gepassioneerd is door fotografie, elk jaar opnieuw, uitdagen met één bepaald thema. Meer info
  global.drag_and_drop.header
  global.drag_and_drop.description