Wedstrijduitleg
Onze jaarlijkse fotowedstrijd is weer van start,

Onze jaarlijkse fotowedstrijd is weer van start,

De CEWE Photo Challenge 2020. Dit jaar is het thema « Het mooiste van België» zodat we met trots de mooiste aspecten van ons land kunnen tonen.

Welke verborgen plekjes, typische gewoontes of stereotype beelden doen jou meteen aan ons land denken? Welke gebeurtenissen, mensen of fenomenen zijn voor jou typisch Belgisch?

Je kan iedere week foto’s insturen voor vier categorieën: 
1. Dieren
2. Vakantie in eigen land
3. Architectuur & technologie
4. Hobby & Vrije Tijd
Hoe werkt het:
  1. A. Stuur jouw foto in van 19 juli tot en met 14 november 2020 en maak kans op de mooie prijzen. 

  1. B. Elke week kiezen we per categorie de 5 beste foto’s van de week.  

  1. C. Per periode kiezen we uit deze beste foto’s per categorie 5 genomineerden. 

  1. D. Uit deze genomineerden worden uiteindelijk de categorie winnaars en de algemene winnaar van de CEWE Photo Challenge 2020 gekozen.

  2.  

Hierbij een overzicht van data voor beste foto’s van de week en de periode: 

Prijzen:

Prijzen:

De beste foto’s van de week ontvangen een CEWE voucher van 20,- EURO voor een product naar keuze.

De beste foto’s van de periode ontvangen een CEWE voucher van 50,- EURO voor een product naar keuze.

Hoofdprijs (algemene winnaar) wint een Fotogenieke midweek langs de verborgen parels van Nederland. Verblijf 3 nachten in het prachtige kasteel Sterkenburg te Driebergen-Rijsenburg inclusief uitgebreid ontbijt (voor 2 personen).
Inclusief een bezoek aan Amersfoort, deze stad is recentelijk uitgeroepen tot meest fotogenieke stad van Nederland, samen met een professionele fotograaf. Stel al jouw vragen omtrent fotografie en ontvang nieuwe tips en tricks tijdens een unieke workshop.
Ook mag je mee met een zeer bijzondere wandeling samen met een schaapsherder en zijn kudde in het natuurpark de Utrechtse Heuvelrug, waar hij jou zal brengen naar buitengewoon mooie en unieke plekjes van Nederland. Hij kent dit gebied als zijn broekzak en brengt je naar de mooiste vergezichten en pareltjes van dit gebied.
Wij zijn heel benieuwd naar het verhaal achter jouw foto,

Wij zijn heel benieuwd naar het verhaal achter jouw foto,

en plaatsen we graag (met goedkeuring van jou) een interview met je in een toekomstige uitgave (2021) van ons CEWE magazine!

Er zijn 4 categorieën en elke winnaar van een categorie wint: een overnachting tussen de wilde dieren in de mooiste Zoo van Belgie Pairi Daiza. Win 1 overnachting en diner (excl. drank) voor 2 personen in een luxe lodge met uitkijk op het eigen terrein van wilde dieren naar eigen keuze. Je ontvangt 2 dagkaarten zodat je voor de meute uit, alvast het park kunt bezoeken om de meest bijzondere foto’s te maken. Kies jij voor wakker worden tussen de beren of tussen de wolven? Zo kun jij foto’s schieten die je anders waarschijnlijk nooit had kunnen maken. Tot slot ontvang je een CEWE voucher t.w.v. 100,- EURO geldig op het gehele assortiment van CEWE. Hiermee kun je bijvoorbeeld een prachtige wanddecoratie laten maken van jouw unieke foto!

Heb je nog vragen dan beantwoorden we die graag. Stuur een mailtje naar CEWE.PhotoChallenge@cewe.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heel veel succes!
Het CEWE team
global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description